Custom videos are not supported yet :(

Wie zijn wij?

Bakkerij Pim Filius is een jong bedrijf wat in 2003 gestart is in een winkel aan de Tramstraat in Dongen. Onze bakkerij waar dagelijks onze bakkers werken aan al onze producten staat in Dongen achter onze winkel aldaar. Dagelijks wordt in onze bakkerij met veel plezier en op ambachtelijke wijze het brood gebakken en het gebak gemaakt. 

Altijd verrassend

Wij passen ons aan de verschillende jaargetijden aan, zomers dus veel met fruit en als het koud wordt bijvoorbeeld lekkere warme appelstrudel. Natuurlijk zijn ook wij gezond bezig met ik kies bewust producten en biologische brood. Als enige bakker in onze omgeving hebben wij molenbrood, gemaakt van tarwe, wat gemalen wordt op de monumentale molen van Dongen. De Wilhelmina molen. Echt een ambachtelijk product met veel meer smaak en zonder enige toevoegingen en conserveermiddelen maar met veel meer vitamine’s en mineralen.

Alles kan

Bij ons kan bijna alles, wilt u een groene taart met witte stippen of een foto met een vliegende schotel erop gevuld met banaan en noten! Bij ons geen probleem. Wat we niet kunnen (helaas) is toveren.

Openingstijden

Van 9 augustus tem 14 augustus:
Open van 08.00 tot 13.00

Opgelet:
Van 16 augustus tem 29 augustus zijn wij gesloten wegens verbouwingen. U kunt voor ons dagelijks brood terecht bij Groente en Fruit, Jan in het Groen aan de klein Dongenseweg 78.

Vanaf 30 augustus kunt u weer terecht in onze nieuwe winkel.

Natuurlijk hebben we dan leuke , lekkere, interessante en scherpe aanbiedingen.


Contact

Bakkerij Pim Filius
Tramstraat 87 A
5104GJ Dongen

Telefoon: 0162-312362
E-mail: bakkerfilius@planet.nl
KvK: 18071682